Jubileumconcert Popkoor Musica E Emmen

De Schepershof, Het Waal 400, Emmen

Concerten & Muziek

Op vrijdag 1 november viert popkoor Musica E uit Emmen haar 25-jarig jubileum met een feestelijk concert in de Schepershof te Emmen. Aan het concert werken mee “Old memories”,  easy listening muziek met een vleugje swing uit de jaren 1930 – 1950 en “ZinQ” een 5-tal muzikale Emmenaren.

Sinds 1994

Al sinds 1994 weet Musica E met veel enthousiasme popsongs, musical- en luisterliedjes voor het voetlicht te brengen. Musica E is een gemengd popkoor uit Emmen en bestaat ongeveer uit 30 leden van uiteenlopende leeftijden. Al vanaf 2008 wordt Musica E geleid door dirigent Marjan Okken, die een dirigentenopleiding heeft gevolgd en veel koorervaring heeft. Veel ervaring heeft ook Henk ten Wolde die Musica E vanaf het najaar van 2018 begeleidt op de piano. Het jubileumconcert is een hoogtepunt voor Musica E. Om dit met zoveel mogelijk mensen te kunnen delen is de toegang gratis. Na afloop wordt een vrije gift gevraagd om de gemaakte kosten een beetje te kunnen dekken.

Meer informatie

Het jubileumconcert wordt gegeven aan de Schepershof, Het Waal 400 in Emmen en begint om 20:00 uur. De toegang is gratis.