Jaarlijks Concert Muziekvereniging De Bazuin

Europaweg 116, Schoonebeek

Concerten & Muziek

Op zaterdagavond 30 maart houdt muziekvereniging De Bazuin haar jaarlijks concert. Zoals u van De Bazuin gewend bent zullen beide afdelingen van zich laten horen. Enerzijds vernieuwend en uitdagend, anderzijds terugkijkend op wat geweest is. Fanfare en Malletband zullen gezamenlijk enkele, bekend in het gehoor liggende, stukken spelen die ze vaker gaan uitvoeren als ze ergens een vlot concertje verzorgen. Het fanfareorkest wordt door Jan Jager uitgedaagd in de diverse stijlen van muziek die u voorbij hoort komen.

Slagwerk kampioenschappen

De malletband laat u genieten van een concertwerk die al menigmaal gespeeld is door diverse winnaars van slagwerk kampioenschappen in Nederland.  En terugkijkend, naar een wederom fantastisch Oktoberfest in sporthal de Kampen. Ook op 30 maart zult u zich misschien even in een Duitse Biergarten wanen.

De Bazuin heeft ervoor gekozen om haar jaarlijks concert in de Dorpskerk te gaan houden. Een prachtige concertzaal staat voor De Bazuin klaar vlak naast hun repetitieruimte. Werd eerder de sporthal met veel mankracht- en uren ingericht, nu zijn alle voorzieningen al aanwezig.

Meer informatie

  • Aanvang concert: 20.00 uur
  • Zaal open: 19.30 uur
  • Entree: 5 euro inclusief 1 consumptie, kinderen t/m 12 jaar gratis.
  • Locatie: Dorpskerk, Europaweg 116 Schoonebeek.