Internationaal muziekspektakel in Emmen!

Grand Café Plein, Emmen

Concerten & Muziek, Emmen Centrum

Deze laatste editie van dit seizoen ‘The Bake Shop Presents’ gaat de landsgrenzen over. Nederlands-Duitse band YENGA heeft de afgelopen tijd veel rondgereisd in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en komt nu voor een stop langs in Emmen. De supports zijn in handen van de bijzondere singer-songwriter Mary Confurius en een speciale try out van Daisy en haar nieuwe band.

Mengeling van nationaliteiten

Naast de mengeling van nationaliteiten weet YENGA ook muzikaal gezien dingen door de war te gooien. De mix van kunstzinnige rock en psychedelische klanken wordt aangevuld met een vleugje jazz en electronica. Live belooft de band je mee te nemen naar een wereld tussen droom en realiteit. In Juni 2018 brachten ze hun tweede EP uit onder de naam ‘Parasites’. Deze plaat zal live ten gehore worden gebracht met ongewone instrumenten zoals een vibrafoon en analoge synthesizers. Kers op de taart is de hypnotiserende stem van zangeres Stella.

Mary Confurius

In een wereld van zwart en wit beweegt Mary Confurius in het grijze gebied. Met slimme teksten over onverwachte thema’s weet ze de grenzen op te zoeken van het ongemak. Confurius zet je aan het denken, maar is tegelijkertijd heel toegankelijk door haar vermakelijke manier van gesprekken voeren tussen de nummers door.

Daisy + band

Als voorproefje op haar show tijdens het Bevrijdingsfestival komt Daisy met haar nieuwe band een try out spelen in Emmen. Ze speelt pop, folk en soul op een geheel eigen wijze. ze won al De Kunstbende en Popsport. en vorig jaar werd ze geselecteerd voor het coaching traject hit the North evenals Mary Confurius.

Meer informatie

Voor meer informatie bekijk de website. De toegang is gratis.