Huiskamerconcert met muziekstel Paul & Anne in Nieuw Amsterdam

Dommersweg 32, Nieuw Amsterdam

Concerten & Muziek

Zondagmiddag 15 september komt het duo 'Paul en Anne' een concert geven aan de Dommersweg 32 in Nieuw Amsterdam. Muziek voor blokfluit en cello uit de 16e - 18e eeuw. 'Van oud tot oud'.

Eeuwen geleden

Anne Vos-van Dijk (barokcello) en Paul van der Voort (blokfluiten) zijn opgeleid aan het conservatorium, musicus in hart en nieren en van veel muzikale markten thuis. Eén van de muzikale gebieden waar Anne en Paul elkaar vonden is de muziek van eeuwen geleden. Men speelt rustige, gedragen muziek uit de 16e eeuw, maar ook sprankelende barokmuziek van Albinoni, Boismortier en anderen. Tussendoor zal Paul vertellen over de tijdgeest, de muziek en de componisten. Van oud tot oud komt tot leven in beeldende verhalen, bijzondere klanken en levendig samenspel. Een plezier om te luisteren en te spelen voor musici en publiek.

Meer informatie

Het concert is zondagmiddag 15 september en begint om 14:00 uur op het 'Dommerseiland' aan de Dommersweg 32 in Nieuw Amsterdam/Veenoord. Stoelen zijn te reserveren bij Herman Hemmen via de mail: hhfhemmen@hotmail.com of telefonisch: 0591- 551007