Huisconcert in Nieuw Amsterdam

Dommersweg 32, Nieuw Amsterdam

Concerten & Muziek, Kleinschalige activiteiten voor inwoners

Op zondag 26 januari komen Linde Nijland, gitaar en zang en Bert Ridderbos, multi-instrumentalist een concert geven aan de Dommersweg 32 in Nieuw Amsterdam.

Folkzangeres

Door muziektijdschrift Heaven wordt Linde de 'beste folkzangeres van Nederland' genoemd. Ze zingt haar eigen liedjes, covers en traditionals, afwisselend sfeervol en virtuoos begeleid door Bert op gitaren, cittern, banjo en accordeon. Bert speelde vroeger in Törf. Linde maakte deel uit van het zangduo Ygdrassil. Ook werd ze bekend door haar vertolkingen van werk van Sandy Denny en zong ze meermaals samen met de Britse band Fairport Convention. Samen maakten Bert en Linde een avontuurlijke reis over land door o.a. Iran, India en Bhutan, waarbij ze muziek maakten met traditionele muzikanten. Momenteel werken ze aan een nieuw album met veel eigen werk, waarvan ze zeker al wat gaan spelen. Een concert om niet te missen!

Meer informatie

Het concert begint om 14.00 uur aan de Dommersweg 32 in Nieuw Amsterdam/Veenoord. Stoelen reserveren bij Herman Hemmen. Dit kan per mail hhfhemmen@hotmail.com of  telefonisch 06-44186492. Kaarten kosten € 15,-