Grote modeshow bij Hotel Emmen van der Valk

Verlengde Herendijk 50, Nieuw Amsterdam

Evenementen, Uitgaan

Hotel Emmen van der Valk is woensdag 18 september het toneel van een grote modeshow. De aankomende najaar- en wintercollecties van diverse winkels zullen worden getoond.

Dé trends voor het najaar

Dames de Vries Mode zal de nieuwste damesmode laten zien. Voor de heren is Albert Mannenzaken aanwezig. Ook Bij Maarten Oogmode ,Ballij Schoenen, Trix hoeden, Finesse Beenmode en ICI Paris XL zullen dé trends van het najaar showen. Bakker Bart zorgt voor wat lekkers en Erik van Klinken neemt de muzikale omlijsting voor zijn rekening.

Verloting voor het goede doel

Tevens is er ook een verloting waarbij mooie prijzen, zoals complete kledingsets en hippe accessoires, te winnen zijn. De opbrengst van deze verloting komt ten goede aan Stichting Bio in Arnhem. Het Bio Vakantieoord is hét park in Nederland waar alle kinderen met of zonder handicap kunnen genieten. Waar ze veilig samen kunnen spelen, waar ouders elkaar ontmoeten, waar vriendschappen ontstaan en waar niemand opvalt door zijn handicap. Alles is aanwezig voor zorg, activiteiten en ontspanning. Gesleep met hulpmiddelen is niet nodig. Het vakantiegevoel staat voorop. Plezier voor iedereen, ook voor broertjes en zusjes. Joyce de Vries gaat hier jaarlijks op vakantie en vertelt tijdens deze avond waarom Stichting Bio zo belangrijk is voor al die gezinnen in Nederland.

Meer informatie

Kaarten voor de modeshow, die om 19:00 uur begint, kosten € 5,- en zijn te bestellen via www.damesdevriesmode.nl/modeshow