Gluren bij de Buren Emmen

Diverse locaties, Emmen

Evenementen, Uitgaan

Gluren bij de Buren is een huiskamerfestival dat plaatsvindt door alle wijken van Emmen. Het vloerkleed is het podium; de bank is de tribune. Per huiskamer treedt 1 act op die 3 keer een half uur speelt. Door de speciale looproutes kan je als bezoeker maximaal 7 optredens bijwonen. Gluren bij de Buren maakt de wijken in Emmen gezelliger en geeft lokale acts een podium. 

Voorbeeld van een huiskamerconcert
Voorbeeld van een huiskamerconcert

Waar en wanneer?

Gluren bij de Buren vindt door heel Emmen plaats op zondag 10 februari 2019. Tussen 12:00 en 17:00 uur programmeren we een drietal optredens van een artiest in elke huiskamer. Elk optreden duurt maximaal 30 minuten. Kijk hier voor het complete programma.

Aanmelden

Iedereen mag zich aanmelden met hun huiskamer! Van portiekflat tot villa en van rijtjeshuis tot bungalow. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! En natuurlijk houden we rekening met de vierkante meters bij de programmering. Een 30-koppig-koor past natuurlijk niet overal! Meld je aan op de aanmeldpagina of neem contact op via emmen@glurenbijdeburen.nl.

Voorbeelden

Piet en Carolien Ziel organiseren in hun "huiskamer" een gratis clinic biodanza (locatie Oosterbracht 4j in Emmen). Deze middag staat het ritme centraal. Van daaruit ontwikkelt zich een spel met betekenisvolle eigen bewegingen. Deelnemers zullen plezier ervaren en vooral een waardevol ontspannend moment beleven. Voor meer informatie zie www.biodanzapietziel.nl of bekijken de website van Gluren bij de Buren!