Gezondheidscafé Emmen

In het kader van M&Gezond organiseert Icare in 2019 vijf gezondheidscafé’s. Tijdens deze gezellige bijeenkomsten is er tijd om met elkaar te leren en van gedachten te wisselen over verschillende gezondheidsonderwerpen. Hieronder vind u de informatie voor het aankomende gezondheidscafé. Hopelijk zien we u daar.

Blijf in balans: het belang van een goede nachtrust

Maar liefst 1 op de 5 Nederlanders heeft slaapproblemen. En dat terwijl slapen zo belangrijk is voor een goede gezondheid en om in balans te blijven. Wat is slapen eigenlijk? Waarom is het zo belangrijk? Welke slaapproblemen zijn er? En wat kun je er tegen doen?
De presentatie wordt verzorgd door Tessa Ammeraal, verpleegkundig specialist op de slaappoli bij Treant Zorggroep, locatie: Scheper ziekenhuis.
Het tweede deel van het programma wordt verzorgd door vitaliteitscoach Esther Louwes. Zij vertelt deze avond meer over in balans blijven en de praktische kant van slapen.
Tijdens de avond is er veel ruimte om uw vragen te stellen. Toegang is gratis en opgave vooraf niet nodig. Iedereen is welkom!

Meer informatie

Locatie: Sigrids Garden, Weerdingerstraat 252C

www.icare.nl