'Eten wat de pot schaft'

Zandzoom 72, Emmen

Kleinschalige activiteiten voor inwoners, Lezingen, Uitgaan

Geen zin om te koken? Op de kookzolder van 't Leeuweriksveld is er weer 'eten wat de pot schaft'! Deze keer schuift klassiek homeopaat Ynette Mulder ook aan en geeft zij na het eten een lezing over klassieke homeopathie en hooikoorts.

Menu en lezing

Op woensdag 27 maart staat er weer een heerlijk menu op het programma. Een overheerlijke tomatensoep met brandneteltopjes. En verder krieltjes met rozemarijn uit de oven, een dressing van kwark met paardebloemblad, barbarakruid en bieslook, een wortelsalade met kefir en snijbiet. Als toetje hebben we een salade van mandarijn met echte vanille. Dus het wordt weer smullen!

Na het eten geeft klassiek homeopaat Ynette Mulder dan de lezing over klassieke homeopathie en hooikoorts. Het voorjaar komt er weer aan, en dat is niet voor alle mensen een prettige periode. Want al dat moois van ontluikende bloesem, uitbottend blad, bloeiend gras etc. kan óók voor veel klachten zorgen. En dan is het genieten ver te zoeken. In plaats van het onderdrukken van de symptomen met medicatie, en dus niet oplossen, kan klassieke homeopathie juist het lichaam helpen om het wél op te lossen.

Meer informatie

'Eten wat de pot schaft' voor € 12,50 met aansluitend de lezing over hooikoorts € 2,50. Aanmelden en het doorgeven van eventuele dieetwensen graag uiterlijk 25 maart aanstaande. Wanneer u de lezing bij wilt wonen, wilt u dat dan doorgeven bij het aanmelden? Mailen naar info@oogstenkokeneneten.nl of bellen naar 06-19199934

We gaan eten om 18:00 uur!