Dilana Smith@Live Music Comedy Night Emmen

Verlengde Spoorstraat 12, Emmen

Concerten & Muziek, Uitgaan

3 Top artiesten in een zeer intiem concert. Een geweldige avond in het kleinste theater van Emmen. Een combinatie van muziek, theater en comedy.

Show!

Heeft u ooit eens iets meegemaakt, iets waar u van zegt "dit is ONMOGELIJK". Dit is uw kans om 3 onmogelijke dingen te zien in een fantastische show. Deze show heeft in de zomer op diverse festivals gestaan, en keer op keer vertrok het publiek met meer vraagtekens dan ze ooit hadden kunnen voorstellen.

Drie topacts

Dilana Smith - Geboren in Zuid-Afrika maar ondertussen woont ze al jaren in Nederland. De rock-singer-songwriter weet wat ze wil. Ze heeft een enorm goede stem en haar stage-presence is fenomenaal. Ze kan werkelijk alles zingen. Neem je kans en kom haar bewonderen tijdens dit intieme optreden.

Niels Nijland - Niels is een jonge man, met een passie voor goochelen en theater. Doordat hij gebruik maakt van improvisatietechnieken blijft het echt en hoort u geen ingestudeerd verhaal. Dit zorgt dat een optreden van hem een beleving is die u niet snel zult vergeten.

Piri Piri - Deze theatersport vereniging bestaat al 10 jaar, hun brengen elke geïmproviseerde scene tot een spetterend eind. Humor en onverwachte wendingen zul jij zeker gaan zien! Elke scene wordt ter plekke bedacht!

Meer informatie

Kaarten verkrijgbaar vanaf € 10,- via www.eventree.nl/event/live-music-comedy-night
Aanvang: 19:30 - 22:15 uur