Diavoorstelling- The Hippie Trial bij Collectie Brands

Herenstreek 11, Nieuw- Dordrecht

Voorstellingen

In 1974 geven Grada en Ton Reuvelkamp hun werk op, om een reis van 10 maanden te maken. Ze kopen van vrienden voor 400 gulden een oude Volkswagen Variant en reizen naar Oost- Europa, Turkije, Iran, Afghanistan en Pakistan naar India.

Grenzen gesloten

Over land kunnen ze niet verder, omdat Birma (Myanmar) zijn grenzen gesloten houdt. Per vliegtuig wordt de reis vervolgd naar Birma en Thailand. Dan verder met bus en trein naar Laos, Maleisië en Singapore, waar de boot naar Indonesië wordt genomen. 

De terugweg gaat via dezelfde route, waarbij in India de auto weer wordt opgepikt. In het Midden-Oosten reizen ze via Irak, Jordanië, Syrië en Libanon terug naar Europa. 

Terug in de tijd

De presentatie is volledig gedigitaliseerd en voorzien van commentaar en muziekfragmenten. In de presentatie nemen Ton en Grada u mee op wereldreis en terug in de tijd. Behalve hun reiservaringen, wordt ook veel aandacht besteed aan de culturen en religies van de landen die zij hebben doorkruist.

Meer informatie

Aanmelden voor deze activiteit door te mailen naar: acitviteitmcb@gmail.com of bellen naar 0591- 393400. De entreeprijs bedraagt €6,- per persoon.