Dansen van de wereld

Zondagmiddag 12 januari introduceert Grote Kerk Cultureel het Erasmus Trio. Pianist Thomas Herrmann, violiste Vera Laporeva en celliste Xiaojia Xu genieten al vele jaren internationale bekendheid.

Het internationaal bekende Erasmus Trio is in Nederland gevestigd. Kenmerkend voor het trio zijn een warme, ronde klank, een energieke speelstijl en een breed repertoire. “Met briljant triospel, vele fraaie solistische passages, wisselende stemmingen en een zinderend-dynamische finale deed het trio zijn reputatie gestand en dwong het langdurig applaus af”, aldus de Delftsche Courant. Het Erasmus Trio speelt op ons podium het programma ‘Dansen van de wereld’ met werken van Tsjaikovski, Piazzolla en Dvořák.

Grote Kerk Cultureel organiseert al meer dan 17 jaar een Klassiek Podium. Dit podium bestaat, naast 8 orgelconcerten in de zomer, uit een serie van 6 Klassieke Concerten op de zondagmiddag in Grote Kerk van Emmen. Musici van naam en faam treden komen graag naar Grote Kerk Emmen vanwege de mooie locatie en de uitstekende akoestiek. Kijk voor meer informatie op de website: www.grotekerkcultureel.nl