Concert Wonderbrass in de Grote Kerk van Emmen

Grote Kerk Emmen

Concerten & Muziek

Koperkwintet Wonderbrass brengt in de Grote Kerk van Emmen een flitsend programma met klassiekers tot meer populaire bekende werken. Leden van Wonderbrass maken allen deel uit van het Noord Nederlands Orkest.

Noord Nederlands Orkest

Het concert vindt plaats op zondagmiddag 3 november in de serie 'Klassiek Podium van Grote Kerk Cultureel'. Mede door steun van de 'Vrienden van het NNO' (Noord Nederlands Orkest) treden vele orkestmusici in kleinere samenstelling op diverse kleinere podia op. Wonderbrass bestaat uit 5 topprofessonials van het NNO. Allen bespelen zij een koperinstrument. Op serieuze en humoristische wijze wordt het publiek meegenomen op een spannende reis door de geschiedenis van het koper. Sprankelend samenspel en homogene klanken door leden van het NNO staan garant voor een prachtig concert.

Grote Kerk Cultureel

Grote Kerk Cultureel organiseert al meer dan 17 jaar een Klassiek Podium. Dit podium bestaat naast 8 orgelconcerten in de zomer uit een serie van 6 Klassieke Concerten op de zondagmiddag in de Grote Kerk van Emmen. Musici van naam en faam treden op en komen graag naar Grote Kerk Emmen vanwege de mooie locatie en de uitstekende akoestiek.

Meer informatie

Kaarten reserveren via de website www.grotekerkcultureel.nl Maar dit kan ook telefonisch, 0591-645180 of aan de kassa op de dag zelf. De kosten zijn €18,50 / Vrienden Grote kerk Cultureel €15,00/ tot 18 jaar €5,00. Zaal open om 14:30 uur.