Concert 'Oerend Hard' Normaal Tribute

Raadhuisplein 100, Emmen

Concerten & Muziek

'Oerend Hard' is een 10-koppige band, die gebruik maakt van dezelfde gitaren, bas en gitaarversterkers, toetsen effecten welke de band Normaal heeft gebruikt vanaf het begin tot aan het afscheidsconcert in het Gelredome. Puur om de Normaal sound te blijven behouden. De band speelt daarom ook met een eigen blazerssectie.

40-jarig repertoire

Sommige instrumenten en/of apparatuur zijn zelfs overgenomen van ex- bandleden van Normaal, zoals de overbekende Bo Didley gitaar, waar frontman Bennie Jolink jaren lang op heeft gespeeld. Oerend Hard onderscheidt zich door nummers te spelen uit het gehele 40-jarige repertoire van Normaal. Dús vanaf de beginjaren t/m eind het jaar van 2015. Oude nummers zullen worden afgewisseld met nieuwe nummers waar zelf een complete blazerssectie op mee speelt.

Meer informatie

Het concert zal worden gehouden in het Dagblad van het Noorden zaal in het Atlas Theater in Emmen en begint om 20:30 uur. Let op! Dit is een sta concert. Voor mensen die niet lang kunnen staan kan in overleg een stoel geregeld worden. Bent u rolstoel afhankelijk? Hiervoor kunt u contact opnemen met Mevr. Elja Vehof van het Atlas Theater Tel: 0591 - 690 355. Tickets à € 15,- zijn te bestellen via http://www.atlastheater.nl/