Boo at the Zoo

t/m

Rensenpark, ingang Sterrenkamp

Evenementen

Een mega spannende tocht op een unieke locatie die Nederland rijk is: Het terrein van voormalige Dierenpark Emmen. Sinds het vertrek van de dieren is het terrein allesbehalve verlaten geraakt. Zombies, Gedrochten, Geesten en ander Gespuis deden er hun intrede. Overdag ver weggestopt onder in de gangenstelsels die het park nog steeds rijk is. Echter na sluitingstijd van dit openbare park gebeuren hier dingen waar een normale bezoeker slapeloze nachten van zou krijgen!

Tijdens Boo at the Zoo (BatZ) geven we jou de kans een kijkje te nemen in deze wereld. En wel na sluitingstijd van het park. Voor deze lugubere tocht kun je kiezen uit vier starttijden. Deze tocht leidt je in kleine groepen langs/door en zelfs onder het oude Dierentuinterrein.

De wachttijd voor vertrek kan oplopen tot maximaal drie kwartier. Dit wachten zal echter allesbehalve saai zijn. Het evenement is geschikt voor jongeren en volwassenen. Adviesleeftijd is vanaf 10 jaar en tot 12 jaar graag onder begeleiding van een volwassene. Bestel nu je ticket en betaal slechts €13,50 in de pre-sale en €15,- in de sale. Prijs aan de deur is €17,50. Kaartverkoop via www.eventree.nl

Laat het griezelen beginnen!