Benefiet middag en avond voor een nieuwe geluidsinstallatie in ’t Schienvat

't Schienvat, Heidebloemstraat 4, Erica

Kleinschalige activiteiten voor inwoners

Regelmatig worden in ‘t Schienvat culturele activiteiten georganiseerd waarvoor een geluidsinstallatie nodig is. Nu huurt de organisatie regelmatig een installatie, omdat de geluidsinstallatie van ‘t Schienvat erg verouderd is, maar de huurkosten zijn steeds erg hoog en daarom is besloten om een leuke benefiet middag en avond te organiseren voor de aanschaf van nieuwe geluidsapparatuur inclusief alle benodigdheden.

Gezellig

Het voornemen is nog meer culturele activiteiten te organiseren in ’t Schienvat om het dorp op de kaart te zetten en het zou toch mooi zijn als dat kan met een eigen geluidsinstallatie. De benefietmiddag begint vanaf 14:00 uur met een verloting voor jong en oud en in de avond een super-verloting. Bij de super-verloting hebben we een fiets als hoofdprijs, beschikbaar gesteld door meerdere ondernemers uit het dorp. Tijdens de benefiet middag en 's avonds vanaf 19.00 uur zullen er vele lokale bands uit Erica, sing-and-songwriters, koren, dichters enz. van zich laten horen. DJ Michelangelo sluit de avond af.

Meer informatie

Er is een programma samengesteld voor jong en oud. In het tijdschema is te zien zien wie wanneer moet optreden. Deze is te vinden op www.operica.nl. Kom een bijdrage leveren en beleef een gezellige middag/avond in 't Schienvat. De toegang is gratis maar er staat wel een 'vrije gift bus'.