Beleef de Oogst op Smakelijk Erf

Vaart ZZ 171, Nieuw Amsterdam

Kleinschalige activiteiten voor inwoners, Ondernemen

Op zondag 1 september is er van 12.00 uur tot 17.00 uur de ‘Beleef de Oogst’ markt op Smakelijk Erf aan de Vaart ZZ 171 in Nieuw-Amsterdam. Op deze kleinschalige markt staan allemaal ondernemers uit ZO Drenthe met een hart voor eerlijk geteeld voedsel en duurzame producten. Zij vertellen je graag over hun producten en zij laten de bezoekers ook het nodige proeven

Biologisch

In september is er volop oogst en ook de warme zomer heeft het land veel gebracht waar heerlijke, eerlijke producten van zijn gemaakt. Wat kan je zoal verwachten? Fruitige jams, zoete honing, lekkere drankjes, heerlijke broden, eerlijk varkensvlees, smeuïge kaasjes, bio dynamisch geteeld zaadgoed, vurige gerechten en nog veel meer. Alles biologisch. En je kunt ook advies krijgen over gezonde voeding en hoe je klachten kunt verminderen door anders te eten.
Midden op het erf is er plaats om even te zitten, wat te drinken en te genieten van de natuurrijke, natuurlijke tuin die Smakelijk Erf is. Rondlopen mag natuurlijk ook! Laat u verrassen door eerlijke producten vers van het Drentse land!

Meer informatie

De toegang is gratis!