Back To The Music!

Oude Marktplein, Klazienaveen

Concerten & Muziek, Evenementen, Uitgaan

Back to the Music komt volgend jaar op zaterdag 30 maart 2019 voor de 6e editie met het mega dansfeest op het (oude) Marktplein in Klazienaveen. De organisatie van BttM is zeer verheugd te mogen melden dat de legendarische popgroep Boney M. en Alides Hidding van The Time Bandits naar Klazienaveen komen. 
 

Boney M.

Boney M. kent vele hits waaronder: Rivers of Babylon, Daddy cool, Ma Baker, Hooray! Hooray! It's a holi-holiday, Rasputin, Mary's boy child, Belfast, Brown girl in the ring, El lute en nog veel meer welbekende nummers van toen. 

Alides Hidding (Time Bandits)

Ook Alides Hidding van Time Bandits stond hoog op het verlanglijstje voor zaterdag 30 maart. Mede vanwege de superhits: I'm specialized in you, Listen to the man with the golden voice, I'm only shooting love, Endless road en nog vele andere hits die ten horen gebracht gaan worden.

De meest voute DISCO Show

Ook zal er weer een daverende lichtshow en veel spektakel te zien zijn in de mega witte tent. En zeker niet te vergeten natuurlijk de 3 mega verlichte disco dansvloeren! De DJ voor 2019 bij BttM is DJ Peter Hermans, alom bekend uit deze regio en elders!! Hij zal uw favoriete muziek uit de jaren 70, 80 en 90 draaien en met zijn welbekende “Meest Voute DISCO Show” zullen menige voetjes weer van de vloer komen.

Tickets zijn hier verkrijgbaar!