AmuseMM

Emmen Centrum

De lekkerste wandeling van Emmen! Op het festival AmuseMM wandelt u langs zes locaties (vijf restaurants en een delicatessenzaak) in Emmen die u amuses (voorgerechten) presenteren in combinatie met een bijpassende wijn of een alcoholvrije cocktail. Een leuke manier om kennis te maken met deze bedrijven in Emmen en de sfeer “te proeven”.

Amuse

Een amuse is een voorgerecht dat dient om de smaakpapillen op gang te brengen. Het wordt vaak als eerste in een restaurant aangeboden, maar is oorspronkelijk een hapje dat tussen de gangen door geserveerd wordt. Het woord komt van het franse “amuser”, wat meerdere betekenissen heeft: genieten, smullen, amuseren, lekker eten. De volledige term is amuse-guele of amuse-bouche (vermaak voor de mond). Bij AmuseMM proeft u op elke locatie meerdere bij elkaar passende culinaire voorgerechten.

Meer informatie

Het werkt zeer eenvoudig, bestel via de website (www.amusemm.nl) uw tickets. Na de bestelling en betaling ontvangt u direct uw tickets per mail. Voor een ticket betaalt u € 47,50 per stuk. U ontvangt uiterlijk 19 oktober een mail van de organisatie met een bevestiging van uw startlocatie. Op de startlocatie ruilt u, uw ticket om voor een passe partout die toegang geeft tot de zes locaties. Vergeet dus niet uw ticket(s) uit te printen en/of op uw telefoon mee te nemen!