TONEELVERENIGING 'T VOLK VAN GRADA - AS DE NATUUR ZIEN GANG GIET!

Emmen

Voorstellingen

Dit door Herman van der A, nieuw en speciaal voor de toneelafdeling van ’t Volk van Grada in het Drents geschreven blijspel, behandeld de problemen tussen natuurbeheerders en de traditionele bewoners van het dorp. Het scenario kent vele hilarische en onverwachte dolkomische scènes maar toont ook de vaak diepgewortelde emoties, tussen mensen met verschillende belangen.

Een korte inhoud van het stuk:

Als bijna alle gronden zijn opgekocht voor natuurgebieden blijven drie boerderijen, een kerk en een leeg dorpshotel over……… Er heerst grote stilte in wat eerst een levendig dorp was….. De stilte wordt verstoord als er twee nieuwe bewoners zonder hotel of horeca ervaring het dorpshotel erven.

‘ t Volk van Grada toneel, kan op nagenoeg iedere locatie spelen omdat wij gebruik maken van een multifunctioneel decor dat eenvoudig in hoogte en breedte is aan te passen en ook voorzien is van een eigen geluid installatie. Wij bouwen ongeveer drie uur voor het begin van de voorstelling op en demonteren en voeren het direct na de voorstelling weer af.

Daarom willen wij graag met uw organisatie in overleg om de kansen en mogelijkheden voor een middag of avond topamateur toneel in Drentse sfeer en taal bij u te verzorgen op een feestavond of ledenbijeenkomst.

Wij garanderen u een voorstelling te presenteren met heel veel lach, vertier en een enkele traan. Wij zoeken graag met u naar een voor uw organisatie passende datum en informeren u graag over een passende aanbieding voor uw organisatie.