Tourist Info Emmen

Op het Raadhuisplein tegenover Wildlands zit het gezellige Tourist Info Emmen. In Zuidoost-Drenthe is altijd van alles te beleven. Activiteiten, evenementen, leuke wandel/fietsroutes en nog veel meer! Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs voor meer informatie.

Leer Emmen nóg beter kennen!

Tourist Info is zes dagen per week geopend. Uiteraard helpen wij onze gasten graag om deze regio te ontdekken, maar ook de inwoners van gemeente Emmen kunnen bij ons terecht. Hoe leuk is het om je eigen omgeving beter te leren kennen door bijvoorbeeld een stadswandeling in Emmen te maken, te informeren naar de vele activiteiten/evenementen of een origineel cadeautje voor iemand uit te zoeken.

Informatie en souvenirs

De weg in Emmen centrum een beetje kwijt? Iedereen kan bij ons terecht voor een mooie stadsplattegrond. Leuke suggesties voor wandel- en/of fietsroutes maar ook fietsknooppunten kaarten zijn bij ons verkrijgbaar. Naast alle informatie, folders en routes hebben wij ook een leuk en verrassend assortiment aan souvenirs zowel van Emmen, Drenthe en Holland. Originele cadeautjes voor familie en/of vrienden of misschien zoek je naar een aandenken van Emmen, Drenthe of de Hunebed Highway! Oók kan je bij Tourist Info Emmen terecht voor een variatie aan verschillende cadeaukaarten.

Openingstijden

Maandag: 13.00–17.00 uur
Dinsdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag: 10.00 - 17.00 uur
Donderdag: 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Contactgegevens

Adres: Monetpassage 2
Telefoon: 0591 649 712

Volg jij ons al op Facebook?

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief