Terug naar het oude nest

Dagje uit in Emmen winnen?

Veel mensen die in regio Emmen opgroeiden en later wegtrokken, vonden de regio een heerlijke plek om op te groeien. En dat is het nu nog steeds. 

Wie van jouw vrienden of familie is ooit uitgevlogen en wil weer terug naar Emmen, het oude nest? Tag deze persoon onder het Facebookbericht, dan ontvangt diegene van ons een terug naar het oude nest pakket en maken jullie samen kans op een compleet verzorgd dagje uit in regio Emmen. 


 

Taggen kan hieronder!Emmenaren zijn geluksvogels

Emmenaren behoren tot de gelukkigste mensen van Nederland. Dat blijkt uit onderzoek van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. 

Alle Emmenaren weten dat je in Emmen en de omringende dorpen fantastisch kunt wonen. Het is een van de groenste en veiligste regio’s van ons land. In Emmen woon je in een stad omringd door natuur. En er is veel te doen. Meer dan 400 evenementen per jaar. Je kunt er goed shoppen, uitgaan en een terrasje pakken. En sinds vorig jaar is het meest avontuurlijke dierenpark van Europa in Emmen geopend!

Familie en vrienden om de hoek

Al 40 gezinnen zijn aangemeld voor terugkeer naar het oude nest. Zij gunnen hun kinderen dezelfde fijne jeugd die ze zelf hebben gehad. Een goede plek om op te groeien, met familie en vrienden om de hoek! 

En natuurlijk een passende baan

Verhuizen naar een andere gemeente doe je niet zomaar. Misschien heb je hier een baan gevonden of ben je juist nog op zoek. Wij hebben een uitgebreid netwerk in de regio en helpen je graag en actief bij het zoeken naar werk. In Emmen zijn ruim 7.800 bedrijven gevestigd.

Persoonlijke wensen op een rij

Wij helpen graag bij de terugkeer naar het oude nest. Daarvoor hebben we speciaal iemand aangesteld. Zij helpt met het in kaart brengen van de wensen.

Wil je zelf terug naar het oude nest? Meld je aan!


Geluk in Emmen

De mensen maken Emmen

Ondernemen in Emmen