Musical 't Schaep met de 5 Pooten komt naar het ATLAS Theater!

Foto: ATLAS Theater
Foto: ATLAS Theater

Wat is er Nederlandser dan ‘t Schaep met de 5 Pooten? Mede dankzij de Amsterdamse humor, de prachtige melodieën van Harry Bannink en de onvergetelijke teksten van Eli Asser, blijft 't Schaep nieuwe generaties boeien en fascineren. De klassiekers 'We benne op de wereld om mekaar te helpen niewaar', 'Het zal je kind maar wezen' en 'Vissen', spelen een belangrijke rol in de musical.

Het gloednieuwe verhaal van Raoul Heertje speelt zich opnieuw af in het café met ontroerende, venijnige, hartveroverende en hilarische stamgasten. Kootje, Lukas, Doortje, en de vaste klanten Lena, Arie, Riek en Opoe Withof komen tot leven in deze bijzonder grappige, herkenbare en ontroerende musical vol live muziek en fraaie choreografieën.
 
Uiteraard wordt er weer teveel gedronken en geroddeld, maar nooit teveel gelachen. Ze kunnen nog steeds niet zonder elkaar. Want: We benne op de wereld om mekaar te helpen niewaar.
 
’t Schaep met de 5 Pooten, met o.a. Remko Vrijdag / Paul Groot als Kootje en Eva Van der Gucht als zijn buurvrouw Doortje, is genieten van tijdloze karakters met het hart op de tong en venijn op de lever.

Deze voorstelling speelt op dinsdag 5 november en woensdag 6 november, reserveer nu je kaarten!

Trailer - 't Schaep met de 5 Pooten - 5 & 6 nov in het ATLAS Theater

Trailer - 't Schaep met de 5 Pooten - 5 & 6 nov in het ATLAS Theater