Studeren

Studeren in de regio Emmen

Op zoek naar een mbo, hbo of masters opleiding op het snijvlak van chemie, duurzaamheid en techniek? Dan moet je in de regio Emmen zijn. Stenden Hogeschool en Drenthe College bieden in samenwerking met het bedrijfsleven specialistische opleidingen op het gebied van chemie en duurzame kunststoffen. Kijk hier voor deze en andere opleidingen in de regio Emmen.

Unieke Masteropleiding Polymeren

Hoogwaardige kunststoffen zijn niet meer weg te denken uit onze hightech samenleving. Bedrijven als DSM, Pezi, Philips Consumer Lifestyle en Teijin Aramid zijn hard op zoek naar engineers en chemisch technologen die begrijpen hoe kunststoffen zich gedragen en weten hoe het productieproces het beste ingericht kan worden. Met de master of Polymer Engineering kun je aan de slag als:

  • onderzoeker van gedrag van kunststoffen in grootschalige productieomgevingen
  • adviseur op het gebied van het gebruik van kunststoffen
  •  procesontwerper van productieprocessen van kunststofproducten. 

Meer weten over de master Polymeren? 


 
 

Studievereniging

Studievereniging Dionysus van Stenden Hogeschool Emmen organiseert leuke feesten en bijeenkomsten voor studenten van Stenden Hogeschool. Het bestuur wordt gevormd door studenten uit verschillende opleidingsrichtingen van Stenden Hogeschool. Meer over Dionysus