Arte Facta

Creatieve workshops door Brigitta van Hilst. Brigitta is een beeldend kunstenaar en workshopdocente.

Atelier Arte Facta

Wat biedt dit hippe atelier jou?!  Mozaïeken, servies schilderen, het ontwerpen van glaskralen tot sieraden, kleien en glazuren, design lampen en dikke dames. Maar ook beeldende kunstcursussen en de verkoop van baby/kraam serviezen.

Brigitta haar creatieve workshops zijn autentiek, verrassend, stimulerend en hoog van kwaliteit, Haar motto is: gezelligheid, mensen verbinden en uitdagen. In combinatie met Cubaanse muziek, persoonlijke aandacht, opbouwende tips gaat iedereen met een enthousiast en creatief gevoel naar huis.

Brigitta van Hilst geeft reeds 17 jaar workshops aan particulieren en bedrijven.
En je boekt workshops al vanaf 2 personen op doordeweekse dagen.Een vrijgezellendag, vriendinnendag, een teambuildingsdag, een bedrijfsuitje, een gezinsdag , een cursusavond; Brigitta maakt jullie dag tot een groot succes.
 

Workshops en Cursussen

Mozaiëken

In een ochtend of middag mozaïek jij een keramieken schaal, een huisnummer-naambord, een boeddha, een geluksbol of een spiegellijst. Hiervoor kies je uit 50 kleuren tegels, glasdruppels, spiegeltjes en glasmozaïek.
Brigitta leert je kiezen uit kleuren en het maken van een ontwerp.  Daarnaast leer je alle technieken om iets bijzonders te maken. En wie weet durf je daardoor in de toekomst je eigen wand van mozaïek in de keuken te maken!

Servies beschilderen

In een ochtend of middag beschilder jij een serviesstuk naar keuze. Arte Facta heeft een hele lijst met leuk servies voor je in de aanbieding. Je kiest van te voren iets uit en na uitleg, tips en tricks schilder je iets unieks. Om te zorgen dat jij je servies gewoon in de vaatwasser kan doen werken we met loodvrije glazuren en bakken we het servies altijd op een hoge temperatuur in de oven gedurende 27 uur.

Voor meer informatie voor de workshops klik hier!

Arte Facta heeft steeds weer nieuwe leuke workshops, houdt de agenda van het Rensenpark in de gaten voor komende activiteiten.

Meer Informatie

Brigitta van Hilst | Website | Facebook | E-mail
06 26824732