DJ FESTIVAL

Dinsdag 5 Mei is er veel te doen in het centrum van Emmen. De winkels zijn vanaf 12:00 uur geopend. Bij de vele horecagelegenheden kunt al eerder terecht. Vlinderstad heeft een leuk thema bedacht ;
De stadsvloer van Emmen wordt omgetoverd tot een decor voor upcoming en reeds gevestigde DJ’s. Van 13:00 tot 17:00 uur zijn er op 10 plekken in het centrum DJ booths ingericht waar een dertigtal DJs gaan strijden om de titel beste DJ. Lekkere muziek, vooral niet te hard. Aldus Gerald Janse (Adevents/Gitareon) die dit event organiseert.

De stadsvloer van Emmen wordt omgetoverd tot een decor voor upcoming en reeds gevestigde DJ’s.

De winnaar van de contest komt te draaien op het hoofdpodium voor Tourist Info, alwaar het Horeca Plein Emmen het stokje overneemt. Cafe de Zwetser, Cafe de Brasserie, Markant, Hotel Boerland, In De Goede Luim, De Kamer, Su Sardu, Bik Bar, en Snackpoint komen vanaf 17:00 uur met een DJ programma dat tot 23:00 uur door gaat met o.a. Owen South en Tony Star.
In de jury zitten o.a. DJRoy en Harm Bruning. Het publiek kan meestemmen op de DJs via de Facebookpagina “DJfestival 5 mei Emmen”. Hier is ook de timetable en informatie over de DJs te vinden. De DJbooths zijn o.a. te vinden voor de Grote Kerk, de Mediamarkt, Trud en Musifoon. Het festival is gratis toegankelijk.

Algemene informatie

Van 13:00 tot 17:00 uur zijn er op 10 plekken in het centrum DJ booths ingericht. 

Vanaf 17:00 uur komt Het Horeca Plein Emmen met een DJ programma dat tot 23:00 uur door gaat met o.a. Owen South en Tony Star dit is voor de Tourist Info.