2, 3 of 4 Dagen fietsen door het gevarieerde Zuid Drentse landschap

Emmen is een regio in Drenthe waar je veel kunt meemaken. Een echte wandel- & fietsregio. Het uitgebreide fietspadennetwerk biedt je genoeg mogelijkheden om meerdere dagen de mooie omgeving te verkennen.

Dit B&B arrangement brengt je naar de mooiste plekjes van de regio Emmen. Je fietst door het prachtige ongerepte landschap dat Vincent van Gogh inspireerde zijn leven aan de schilderkunst te wijden. En je fietst over de paden bezongen door Daniël Lohues in zijn nummer ‘Op fietse’.

De route brengt je onder meer naar misschien wel het best bewaarde geheim van Nederland. Het natuurgebied Bargerveen waar jaarlijks meer dan 300 vogelsoorten verblijven. Je fietst door het landelijke Oostersebos met prachtige monumentale Saksische boerderijen. Het theehuisje aan de Veenvaart biedt een aantrekkelijk uitzicht op de boten die zich door een unieke koppelsluis maar liefst 5 meter de Hondsrug laten afzakken.

Kortom, houd je van fietsen en wil je genieten van al het moois dat Emmen en omgeving je te bieden heeft? Boek dan nu het 2, 3 of 4-daagse fietsarrangement waarbij je verblijft in gezellige en gastvrije B&B’s. Om je bagage hoef je niet te denken, die liggen bij de volgende B&B al op je te wachten. Emmen. Maak het mee!

Met veel plezier hebben we de routes voor u uitgezet. Wij kennen onze omgeving goed en zochten de mooiste plekjes voor u op! U fietst aan de hand van een route beschrijving, zoveel mogelijk op knooppuntnummers en een kaart.

De B&B’s bevinden zich in Erica, Weiteveen, Stieltjeskanaal en Nieuw Amsterdam. U start met een overnachting in een B&B, waarna u de volgende dag goed uitgerust naar de volgende B&B fietst.

Het fietsarrangement bestaat uit:
-
Ontvangst op het startadres met koffie/thee en een versnapering
- Twee, drie of vier overnachtingen met ontbijt
- Twee, drie of vier keer lunchpakket
- Fietsroutes, gemiddeld ongeveer 40 km per dag
- Bagagevervoer
- Inclusief routebeschrijving, fietskaart en informatiefolders

Eén van de B&B's
Eén van de B&B's

Meer informatie of direct reserveren?

Bel met 0591-649712 of

stuur een mail naar info@touristemmen.nl