Eten bij Van Gogh

Bezoek aan het Van Gogh Huis gecombineerd met een etentje in het restaurant.
"Bekroond met de titel het leukste restaurant van Drenthe 2011"

Dit arrangement bestaat uit een rondleiding in het Van Gogh Huis gecombineerd met een diner in het restaurant van het Van Gogh Huis. Gezellig dineren in de sfeer van 1883. Het logement, wat zo belangrijk is geweest voor Vincent, is gerestaureerd en herbergt nu een sfeervol restaurant. In de gezellige, warme ambiance van het restaurant proeft u de sfeer die van Gogh hier in 1883 aantrof. Jurjen en Betty van der Horn zijn daar uw gastheer en gastvrouw. Zij hebben een veelzijdige kaart die bestaat uit zowel vlees, vis als vegetarische gerechten. Betty en Jurjen begeleiden u graag bij de verdere invulling van dit arrangement, inclusief de rondleiding in het Van Gogh Huis. 

Iedereen krijgt een persoonlijke rondleiding, inclusief de bezichtiging van Vincent van Gogh zijn slaap- en werkkamer en de oude Gasterie anno 1883. Deze is nu weer in gebruik als restaurant. Ook is onderdeel van de rondleiding een korte film over Van Gogh zijn verblijf in Nieuw-Amsterdam en zijn bezoek aan Zweeloo. Via de aanwezige periscoop bekijkt u de oude attributen uit die tijd die op de zolder van het Van Gogh Huis zijn opgeslagen. Beslist de moeite waard. 

Voor dit arrangement kunt u zich op dinsdag en woensdag telefonisch opgeven bij het Van Gogh Huis: tel. 0591-555600. Op de overige dagen kunt u een e-mail sturen naar info@vangogh-drenthe.nl. U wordt dan teruggebeld.