Raadhuisplein in beeld

Op vrijdag 26 juni werd het nieuwe Centrumplein in Emmen geopend, dat in het vervolg het Raadhuisplein heet. De voormalige parkeerplaats is nu een speelparadijs geworden met o.a. speeltoestellen en een skatepark, maar ook kun je er heerlijk relaxen op het gras of in het water. Een plein voor jong en oud! 

Deel jouw foto!

Sinds de opening van het plein verschijnen er steeds meer prachtige foto's van op social media. Emmen. Maak het mee! wil deze foto's graag bundelen om er één groot online album van te maken. Zodat we samen laten zien hoe mooi het nieuwe hart van Emmen is.

Daarom vragen we iedereen om hun mooiste foto van het nieuwe plein te delen. Dus heb jij een foto van het Raadhuisplein bij dag, nacht, zonnig, regenachtig, met spelende kinderen, relaxende gezinnen, ... Stuur jouw foto naar info@emmenmaakhetmee.nl, of deel jouw foto via Facebook en tag Emmen. Maak het mee, of tag ons op Twitter via @emmenmaakhetmee.nl. Dit kan tot en met zondag 20 september.

In de week daarna plaatsen wij alle foto's in één groot digitaal album op Facebook, zodat iedereen kan genieten van dit prachtige plein.

Wat kun je winnen?

Als jij jouw foto deelt maak je kans op een uniek kijkje 'achter de schermen' van het Raadhuisplein. Geef bij je inzending aan of je wilt deelnemen aan deze winactie. Uit de inzendingen kiezen we namelijk 8 personen die een rondleiding krijgen op van Luuk Pras van de Gemeente Emmen. Hij vertelt je precies hoe het plein gebouwd is, laat je de technische tricks zien en samen proberen jullie de speciale lichteffecten van het plein uit. Dat wil je niet missen!

Laat je inspireren! Foto door Henk Zwols.
Laat je inspireren! Foto door Henk Zwols.