Maak het mee!

Emmen. Maak het mee! is een initiatief van Stichting Marketing Regio Emmen. Marketing Regio Emmen zet zich in voor het vergroten van de aantrekkingskracht van alle wijken en dorpen in de gemeente Emmen. De activiteiten zijn gericht op aantrekken en behouden van inwoners, bedrijven, studenten en toeristen. Met als doel het economisch versterken van de regio.

Doe ook mee!

Samen kunnen we laten zien dat deze regio een regio is om trots op te zijn. Wat jij kan doen om de aantrekkingskracht van de regio te vergroten? Een klein gebaar kan al helpen. Neem bijvoorbeeld Gerrie Enninga, organisator van het vliegerfestival. Wanneer hij naar andere festivals gaat, zoals bijvoorbeeld in Scheveningen, neemt hij een vlag mee en laat deze fier wapperen op een opvallende locatie.

Logo en huisstijl

Wil je ook het logo van Emmen. Maak het mee! gebruiken? Download hier het logo:

De huisstijl van Emmen. Maak het mee! is vastgelegd in een handboek. Hierin staat omschreven hoe en welke huisstijlelementen je kunt gebruiken. Promotiemateriaal van Emmen. Maak het mee! kun je via deze pagina aanvragen.

Beeldmateriaal

Wil je een foto van Emmen gebruiken voor een poster, brochure of op je website? Download hieronder gratis beeldmateriaal, een vermelding van fotograaf Theo Berends wordt gewaardeerd!

Download hier de bestanden op groot formaat:

Tunnel 1,2,3
Raadhuisplein 1,2,3,4,5,6
Raadhuisplein nacht 1,2,3
Hubs 1
Marktplein 1,2

Zou je graag foto's willen van een van de dorpen of wijken? Laat het ons dan weten via info@emmenmaakhetmee.nl.

Verwijs naar emmenmaakhetmee.nl

Je kan ons ook helpen door op je eigen website te verwijzen naar Emmenmaakhetmee.nl. Anderen gingen je al voor, bijvoorbeeld: