Biobased Business Event Emmen

Het Biobased Business Event Emmen is de etalage voor bedrijven, kennisinstellingen en andere organisaties. Hét event om (nieuwe) businesspartners en potentiële investeerders te ontmoeten.

Voor wie?

Voor leveranciers, onderzoekers, technici, productontwikkelaars, inkopers, beleidsmakers, financiers. Maar ook voor docenten en studenten uit binnen en buitenland; (toekomstige) professionals die werkzaam zijn in sectoren waar groene chemie ingezet wordt om tot nieuwe producten te komen. Het Biobased Business Event Emmen is een grensoverschrijdend event. We hebben deelnemers en bezoekers uit Duitsland (Eemsdelta regio) en België. Het accent ligt op ‘biobased’, maar in het kader van circulaire economie er is ook aandacht voor recycling en upcycling.

Terugblik Biobased Business Event Emmen 2015

Wat biedt BBEE u?

  • Organisaties op de beursvloer die technische toepassingen en concrete producten laten zien. Van grondstof tot (half)fabricaat. 
  • Topsprekers met inspirerende lezingen en bedrijven die hun showcases presenteren. Bijvoorbeeld over de ontwikkelingen en eigenschappen van (bio)polymeren en biocomposieten en over de nieuwste materialen/ producten op de markt.
  • Informatie over de markt, investeringskansen en financieringsmogelijkheden. Het event laat zien op welke manieren er geld wordt verdiend aan de biobased economy.
  • De speciaal ontwikkelde BBE Netwerkapp om op eenvoudige wijze in contact te komen met de juiste businesspartner.

Inspireren, informeren en ontmoeten, daar gaat het om! Als koploper in de Groene Chemie laat Emmen zien wat er allemaal al gebeurt.