Ondernemen

Maak het mee!

Als eerste op de hoogte van prestaties en activiteiten in de regio Emmen? Leuke ontdekarrangementen ontvangen in je mailbox?

Ondernemen in Emmen

De regio Emmen is koploper in de groene chemie op het gebied van vezels, garen en polymeren. Onderwijs en bedrijfsleven werken samen in kennisinstituten, zoals GreenPac en Stenden Pre, aan de ontwikkeling van innovaties. Het samenwerkingsverband GreenPac heeft als enige in Nederland de COCI status op het gebied van duurzame kunststoffen, vezels en polymeren. Het EmmtecIndustry & Business Park (88 hectare) is één van de grootste bedrijfsterreinen voor proces- en chemische industrie in Nederland. Het bedrijventerrein huisvest multinationals als DSM Engineering Plastics, TeijinAramid, SunOil Biodiesel, Morssinkhof Plastics, Bonar, Cumapol en AppliedPolymerInnovations.

The innovative manufacturing city


Groene chemie in Emmen

Prestatie uitgelicht

Vlo en Stiekel kinderboeken & Pieter Koolwijk

Pieter Koolwijk, geboren in Gouda, vond na zijn verhuizing naar Emmen de rust en inspiratie om te schrijven. Is dat een prestatie? Ja!

Bekijk het hele verhaal

Ondernemersportaal

Wilt u zich vestigen in Emmen? Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw bedrijf? Op zoek naar personeel of bijscholingsmogelijkheden voor uw personeel? Via het ondernemersportaal vindt u alle informatie over ondernemen in de regio Emmen. 

Ga naar het ondernemersportaal
Ontdek alle netwerkorganisaties

Gratis Retail bidboek

Download gratis het Retail bidboek over ondernemen in Emmen met o.a. ervaringen van andere ondernemers