Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen in of bekijk de Klik hier om deze e-mail online te bekijken
Recreëren Ondernemen Werken Studeren Wonen
 
 
"Hier kom ik weg" - december 2015
Maak het mee!
Prestaties
Nieuws
Agenda
Vacatures
"Hier kom ik weg" - december 2015
 
Kaarten nostalgische Kerstwandeling in Veenpark
  Entree nostalgische Kerstwandeling in Veenpark  
 
Dit jaar organiseert het Veenpark op 2e Kerstdag een nostalgische Kerstwandeling met een traktatiekaart waarmee je op verschillende locaties allerlei lekkers kunt krijgen. Maak kans op kaarten!
 
Lees meer
 
Unieke ganzenexcursie door het prachtige Bargerveen
  Unieke ganzenexcursie door het prachtige Bargerveen  
 
Het Veenloopcentrum organiseert op zaterdag 23 januari 2016 een ganzenexcursie in het Bargerveen. Meld je aan voor deze kijk- en luistertocht om te zien hoe de ganzen over dit prachtige gebied trekken.
 
Lees meer
 
Let op: om je aan te kunnen melden voor een arrangement dien je ingelogd te zijn.
Registreer je bij Emmen. Maak Het Mee!
 
Maak het mee!
 
Terug naar het oude nest
 
Veel mensen die uit Emmen zijn weggetrokken, hebben goede herinneringen. Emmen was een heerlijke plek om op te groeien, te sporten en om naar school te gaan. Dat is het nu nog steeds. Veel oud-Emmenaren hebben stille heimwee. Ken jij iemand die terug wil?
 
Lees meer
 
Regiomarketing verbindt partner Rabobank Emmen-Coevorden
 
Met ingang van 1 januari 2016 verbindt Rabobank Emmen-Coevorden zich aan de activiteiten van Stichting Marketing Regio Emmen.
 
Lees meer
 
Terugblik eerste Matchday
 
Op 25 november werd de allereerste Matchday georganiseerd om een match te realiseren tussen regionale werkzoekende HBO(+) kandidaten en regionale bedrijven met (HBO+) startersvacature(s).
 
Lees meer
 
Prestaties
 
De ECO SHOW & René Katerbarg
  De ECO SHOW & René Katerbarg  
 
Een docent Economie aan het Hondsrug College in Emmen die zijn leerlingen het vak leert door het maken van grappige sketches in de vorm van video’s. Maak kennis met René Katerbarg van De ECO SHOW!
 
Lees verder
 
  Wisselsteller voor tramvervoer  
 
Alle trams in Amsterdam rijden er over: de Tram-wisselsteller van Spiro! Dit bedrijf uit Emmen bestaat sinds 1964 en ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert verschillende producten.
 
Lees meer
 
Nieuws
 
Vraag biokunststoffen verviervoudigt in komende vijf jaar
 
De behoefte aan biokunststoffen groeit explosief. Naar verwachting zal de wereldwijde productiecapaciteit in de komende vijf jaar verviervoudigen. Al in 2019 zal 80 procent van deze wereldwijde...
 
Lees meer
 
Gratis met de stadsbus naar Emmen
 
Alleen voor reizigers binnen de grenzen van Emmen. Een dagje voordelig winkelen in Emmen? Vanwege het succes van vorig jaar kun je van 19 tot en met 31 december gratis reizen met de stadsbus...
 
Lees meer
 
Nieuwe trein voor het Smalspoormuseum
 
Het Smalspoor Museum in Erica is een nieuwe trein rijker. Een historische trein die 40 jaar gereden heeft in Bosbad Hoeven in West Brabant. De trein bestaat uit een diesellocomotief, een tender en...
 
Lees meer
 
Agenda
 
Vacatures
 
Meer vacatures?
  Vacatures  
 
Ben jij op zoek naar een baan op HBO of WO niveau? Kijk snel of er een interessante vacature voor jou bij zit!
 
Ontdek ze hier!
 
Verzonden met iMailingtool   |   Afmelden   |   Doorsturen   |   Printen   |