Zoo Mooi! Kaartverkoop gestart en hulp gevraagd!

Het project Zoo Mooi! is vol in ontwikkeling. De show is zo goed als af en de kaarten zijn in de verkoop. Met deze bijzondere muzikale show, vertellen we het verhaal van de Oude Dierentuin van Emmen en brengen we een ode aan Aleid Rensen. Wij kunnen alle hulp goed gebruiken.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is van start gegaan. Op 23, 24 en 25 mei 2019 spelen wij onze muziekproductie Zoo Mooi! live in de Oude Dierentuin. Precies op de locatie waar vroeger de Nijlpaarden gracieus door het water bewogen, tegenover de plek waar de stekelvarkens liepen en de flamingo’s sierlijk in het water stonden alsof we in Florida op vakantie waren. Drie avonden aaneen krijgt u de kans om samen met ons het verhaal van de Oude Dierentuin te herbeleven. Kaarten zijn te koop via een link op onze website www.zoo-mooi.nl  

Bijzondere show

Aleid Rensen  en haar man Jaap waren vanaf 1969 eigenaar van het park en begonnen aan de wederopbouw van de Dierentuin. Een heldere visie op dierenwelzijn en educatie en een gedreven persoonlijkheid zorgde er voor dat de dierentuin uitgroeide tot een landelijk begrip. Het succes van het park bereikte uiteindelijk de grenzen van het park, wat in het centrum niet meer kon doorgroeien. Tegenwoordig horen we het getrompetter van de jonge olifanten alleen nog in onze gedachten.

Harmonie Euterpe Emmen in het Atlas theater (foto: Wiebe Veenstra)
Harmonie Euterpe Emmen in het Atlas theater (foto: Wiebe Veenstra)

Hulp gevraagd

Wij zijn trots, Harmonie Euterpe Emmen is genomineerd voor de Cultuurprijs Emmen 2018! Maar wij hebben ook uw hulp nodig. Heeft u een mooie herinnering en wilt u deze met ons delen? Bent u gevorderd muzikant en wilt u mee doen? Of wilt u stemmen? Of een donatie doen?

Bezoek onze website www.zoo-mooi.nl voor meer informatie, stem voor de cultuurprijs of stuur een berichtje via het contactformulier.