Weekmarkt Emmen dingt mee naar titel Beste Markt van Nederland

Emmen - De weekmarkt van Emmen maakt kans op de titel 'Beste Markt van Nederland 2016' in de categorie grote markten. Emmen neemt het op tegen de andere finalisten Hoofddorp en Groningen.

In de categorie kleine markten zullen Scheveningen, Haarlem (Botermarkt) en Stede Broec strijden om de eerste plaats. In de categorie middelgrote markten zijn dat titelverdediger Haarlem, runner up van 2015 Kerkrade en de woensdagmarkt van Maastricht.

Hoewel een cliché, wil de jury van de verkiezing Jameer dan ooit benadrukken hoe moeilijk het dit jaar was om te komen tot de finalisten. 'En daarmee geven we eigenlijk aan dat het nog lang niet uitgemaakt is wie uiteindelijk in de verschillende categorieën zal gaan winnen. Bij ons tweede bezoek zal het meer dan ooit gaan om details', laat de jury weten.

Alle finalisten worden deze en volgende maand nogmaals bezocht. Tijdens het congres van de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) in Preston Palace in Almelo op 15 maart wordt per categorie de winnaar bekendgemaakt.

Bron: Emmen.nu