Voorronde Young Business Award Emmen groot succes

De tweede ronde van de startup competitie werd wederom erg goed bezocht

De tweede voorronde van de Young Business Award 2016 werd gehouden in Emmen in het Kennispoort Drenthe en verliep voorspoedig. Zes unieke startups kregen de kans om hun bedrijfsidee te pitchen en daarmee een jury te overtuigen, BMtec en Motial zijn de derde en vierde finalisten van de Young Business Award.

In een overvolle zaal ging de tweede voorronde van de Young Business Award 2016 van start. Zes unieke startups waren geselecteerd om vandaag met hun pitch de jury te overtuigen en daarmee één van de twee finaletickets te bemachtigen. Binnen zestig seconden moesten de startups zo overtuigend mogelijk zijn. De eerste twee finalisten waren al bekend gemaakt op 14 april en BMtec en Motial, beide afkomstig uit Emmen, mogen zich hierbij aansluiten.

Het was een avond met verschillende startups, moeilijk te vergelijken voor de jury, maar na goed beraad zijn ze eruit gekomen, Bmtec en Motial zijn de derde en vierde finalisten van de Young Business Award 2016, ook zij kunnen zich voorbereiden op de finale op dinsdag 14 juni in het Atlas Theater in Emmen. De voorronde op maandag 25 april werd erg goed bezocht en was niet mogelijk zonder een nauwe samenwerking met het Kennispoort Drenthe en Stenden Hogeschool.

De volgende voorronde is in Assen en wordt georganiseerd op maandag 9 mei. Naast de zes inspirerende pitches worden er ook diverse interessante tafelgesprekken gehouden met gasten als Tweede Kamerlid Erik Ziengs en Maurice Hoogeveen wethouder van de gemeente Assen. De avond wordt gepresenteerd door dagvoorzitter Atze J. Lubach, genoeg redenen om de derde en laatste voorronde bij te wonen. Aanmelden voor de voorronde in Assen kan via www.youngbusinessaward.com/evenementen/voorronde-assen.

De finale van de Young Business Award 2016 wordt gehouden op 14 juni in het Atlas theater in Emmen. Dit is niet alleen een bijzondere dag voor de Young Business Award, het is het eerste grote evenement dat gehouden wordt in het nieuwe theater in Emmen.

Bron: http://www.startupdates.nl/young-business-award-voorronde-emmen-zeer-geslaagd/?utm_content=buffer45ca6&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer