Vijfde editie BARREL Food Truck Fest in Emmen!

Dit jaar viert BARREL Food Truck Fest het 5-jarig jubileum! In het weekend van 28, 29 en 30 juni is het zo ver, de vijfde editie van BARREL Food Truck Fest in Emmen. Het festival vindt ook dit jaar plaats op het Raadhuisplein. BARREL is gratis toegankelijk, en is een event waar je je hart kunt ophalen aan verrukkelijk streetfood, overheerlijke drankjes, lekkere beats en nog veel meer. Foodtruckers met de lekkerste gerechten van over de hele wereld komen dit jaar weer naar het BARREL Food Truck Fest.

Op het Raadhuisplein in Emmen is er tijdens BARREL voor iedereen wel wat lekkers te vinden. Verschillende wereldkeukens gaan van Italiaans en Thais, Amerikaans, Indiaas tot Duits, en nog veel meer. Vanuit opvallende foodtrucks worden originele gerechten geserveerd. Denk aan een lekkere sappige hamburger, een sushirol, héél veel soorten wraps, grote kleurrijke Amerikaanse milkshakes met verschillende toppings, een knapperige Tripple Pulled Pork Tostie of een traditioneel rijstgerecht met hete kip. Allerlei verschillende soorten streetfood met liefde speciaal voor jou vers gemaakt!

En natuurlijk is er ook keuze voor vegetariërs onder ons. Een broodje falafel, home made Vega Dumplings, een heerlijke Mexicaanse wrap met vegetarisch vlees of zelfs een Pulled no Pork Vegan sandwich!

Meer informatie

Vrijdag 28 juni kun je van 16.00 uur tot 00.00 uur op het Raadhuisplein komen genieten, zaterdag 29 juni van 12.00 tot 00.00 uur en (koop)zondag 30 juni van 12.00 tot 21.00 uur. De toegang is gratis.