Valentijn blind date voorstellingen in ATLAS Theater

Mensen die opzoek zijn naar een origineel cadeau voor Valentijn kunnen in het ATLAS Theater terecht. Het is mogelijk om vanaf 4 februari kaartjes voor diverse blind date verrassingsvoorstellingen te kopen, pas als het cadeau wordt opgemaakt weten de geliefdes naar welke voorstelling zij gaan.

Een mysterieus en origineel cadeau!

Bij de Theaterkassa staat een display met doosjes waarin twee kaartjes verstopt zitten. Op de doosjes staan een aantal steekwoorden met hints over de voorstelling. “Zo weten de geliefdes zeker dat ze naar een voorstelling gaan die ze beiden leuk vinden”, zegt marketing medewerker Simone Brinks van het ATLAS Theater. In totaal zijn er zeven verschillende voorstellingen waaruit men kan kiezen en meerdere genres zoals cabaret, muziek en theaterlezing. “Een mysterieus en origineel cadeau dus! Ik kan natuurlijk niet verklappen om welke voorstellingen het precies gaat, maar er zitten ook zeker grote namen tussen zoals Richard Groenendijk en meer…”, vertelt Brinks.

Extra voordelig!

Naast het verrassingselement kunnen bezoekers ook extra voordelig kaarten kopen voor de diverse voorstellingen. “Je betaalt slechts € 40,- voor twee kaarten! Dat is meer dan € 10,- korting per voorstelling!” zegt Brinks. De geheimzinnige doosjes voor Valentijnsdag kunnen gekocht worden aan de Theaterkassa, dagelijks geopend van 12.00 t/m 17.00 uur en een uur voor aanvang van voorstellingen.