Uitnodiging deelname onderzoek MKB-vriendelijkste gemeente

Bericht voor ondernemers - Bent u tevreden over onze dienstverlening aan u als ondernemer? Uw mening telt! Daarom nodigen wij u uit om deel te nemen aan de nieuwe editie van het tweejaarlijkse onderzoek van MKB-Nederland naar de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland. Hiervoor vragen wij u om een digitale vragenlijst in te vullen. Dit kost slechts vijf minuten van uw tijd. 

Waarom meedoen?
Ondernemers zorgen voor werkgelegenheid, voor leefbare binnensteden, voor welvaart, enz. Daarom vinden wij het belangrijk om te weten of wij op de goede weg zitten of welke onderdelen van ons beleid volgens u beter kunnen. Krijgt u ‘waar voor uw geld’? Dit onderzoek geeft ons de noodzakelijke inzichten daarvoor. Zo proberen wij eraan bij te dragen dat u op een prettige en succesvolle manier kunt blijven ondernemen in onze gemeente. Tegelijkertijd dingen wij mee naar de prijs ‘MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland.’ Een titel die de gemeente Emmen met ere wil dragen. Dat betekent immers dat ons ondernemersklimaat op orde is.
 
Inhoud vragenlijst
Het onderzoek meet het ondernemersklimaat aan de hand van vier pijlers:

  1. De dienstverlening van de gemeente aan ondernemers
  2. Het imago van de gemeente
  3. Communicatie en beleid van de gemeente
  4. Beleving van gemeentelijke lasten

Doe mee vóór 31 oktober!
Wilt u zo vriendelijk zijn om de vragenlijst uiterlijk 31 oktober in te vullen? Ga naar de volgende website om de vragenlijst in te vullen: www.mkbvriendelijkstegemeente.nl/emmen.
Uw antwoorden worden anoniem verwerkt en vertrouwelijk behandeld.
 
Vragen?
Het onderzoek naar de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Lexnova. Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met de gemeente, via 140591 of gemeente@emmen.nl.
 
Meer informatie
Kijk voor meer informatie over het onderzoek op de website van MKB-Nederland. 
 
Hartelijk bedankt voor uw medewerking.
 
Met vriendelijke groet,
 
Gemeente Emmen                        
MKB-Nederland