Twee bedrijven uit Emmen genomineerd voor de Drentse Onderneming van het Jaar 2016

De jury van de Drentse Onderneming van het Jaar 2016 heeft de namen van zeven genomineerden bekendgemaakt.

Deze zijn een zeer uiteenlopende mix van bedrijven uit de provincie heeft daarmee de eer om als eerste genomineerd te zijn in de nieuwe opzet van deze prijs.

De genomineerden zijn InterStage (Meppel), Almed assembling & packaging, De ZorgZaak (Hoogeveen), Apollo (Coevorden), De Groot Installatiegroep en Wildlands Adventure Zoo (Emmen) en Jollein (Assen).

Kracht

Erevoorzitter van de jury Henk Brink (gedeputeerde Economische Zaken) benadrukt de kracht van de zeven bedrijven. ‘We zien een enorme diversiteit aan bedrijven in Drenthe. Van groot geworden familiebedrijven die al meer dan 50 jaar bestaan, tot eerste generatie bedrijven die in korte tijd met innovatieve producten en diensten succesvol zijn geworden. Bij alle genomineerden zien we een aanpakkersmentaliteit en een bijzonder sterke klant- en kwaliteitsgerichtheid. De provincie Drenthe is trots op deze ondernemingen.’

Bron: https://www.emmen.nu/nieuws/emmen/464207/twee-bedrijven-uit-emmen-genomineerd-voor-de-drentse-onderneming-van-het-jaar-2016.html

De geselecteerde bedrijven presenteren zich op donderdag 13 oktober aan de jury waarna drie finalisten doorgaan. Zij ondergaan een bedrijfsscan, een grondige financiële en organisatorische doorlichting en worden op bedrijfslocatie bezocht. De prijsuitreiking vindt plaats op dinsdagavond 15 november in theater De Nieuwe Kolk in Assen.