Trampolinewalhalla 'Urban Jump' komt naar Emmen

Het pand van woninginrichtingszaak Jysk aan de Nijbracht 41 wordt omgetoverd in een gigantische indoor trampolinehal van bijna 1000 vierkante meter.  De verwachting is dat de nieuwe attractie in het najaar de deuren opent voor het publiek.

De initiatiefnemer is de 36-jarige Wai-Yip Pang van die drie sportscholen van de franchiseketen Anytime Fitness runt: te weten in Goor, Glanerbrug en Almere-Buiten.

De Emmer vestiging van Jysk is momenteel bezig te verhuizen naar een ruimte die zich twee deuren verderop, maar nummer 37. Rond 16 juni moeten zij hun winkelruimte leeg hebben opgeleverd, waarop de nieuwe initiatiefnemer in feite aan de slag kan met het gebouw.

Het pand, in het bezit van het Amsterdamse M7 Real Estate in Amsterdam, gaat daarbij stevig op de schop. Het plafond, dat de winkel- en de bovenliggende magazijnruimte momenteel scheidt, wordt deels of in zijn geheeld verwijderd om het springplezier straks letterlijk de ruimte te kunnen geven.

Mogelijk worden ook de twee leegstaande panden naast deze locatie bij de hal aangetrokken, waardoor er naar schatting ongeveer 1500 vierkante meter met trampolines kan worden gevuld.

Bron: Emmercourant.nl