StukTV komt naar Emmen!

Op vrijdag 8 september komt StukTV naar Emmen. Hiermee is de eerste naam bekend van de line-up van vrijdagavond. Een programmering die gericht is op een jeugdig publiek.

De mannen van StukTV, Giel, Thomas en Stefan, voeren wekelijks de leukste, lachwekkende en tofste opdrachten uit, die door hun fans zijn verzonnen. Filmpjes van de uitgevoerde opdrachten plaatsen zij op Youtube. Het bleek een succesformule en het kanaal StukTV werd een immens populaire Youtube-sensatie.

Na Youtube kanaal ook DJs

De act besloot zich onlangs volledig te storten op hun tweede passie: muziek. Het StukTV DJ-team is geboren. Met Giel en Thomas back2back achter de draaitafels en Stefan als MC weten ze altijd een goed feestje te bouwen. Demannen van StukTV zullen tijdens Uitmarkt Emmen hun DJ kunsten ten gehore laten brengen.

De top van de Nederlandse online communities
Doordat StukTV middenin de online community staat zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste sounds en trends. En met bijna 1,5 miljoen abonnees op Youtube en tonnen aan volgers op social media is hun populariteit niet te ontkennen. Daarnaast brengt de mogelijkheid voor de Youtube aanhangers om StukTV live te zien elke keer weer een extra dimensie met zich mee.

Eerder deze maand is al bekend gemaakt dat Ellen ten Damme samen met het Noordpool Orkest op treedt tijdens de Uitmarkt Emmen. De organisatie verwacht de komende weken meer namen bekend te kunnen maken.

Kijk ook op: www.youtube.com/user/StukTV en www.uitmarktemmen.nl.

De jongens van StukTV: Giel, Thomas en Stefan.
De jongens van StukTV: Giel, Thomas en Stefan.