Startups gezocht voor Young Business Award 2016

De Young Business Award is een evenement en platform waarop startups van nul tot vijf jaar oud in contact komen met netwerk, kennis, investeerders en vice versa. De voorrondes van de YBA dienen als magneet om innovatieve startups met een schaalbaar business model aan te trekken uit én naar Noord-Nederland. Hierbij is de finale van de Young Business Award hét evenement in Noord-Nederland voor deelnemende en andere startups om te pitchen voor een investering.

Prijzenpot van € 12.500,-

De finale van de YBA 2016 wordt voorafgegaan door drie voorrondes in Assen, Hoogeveen en Emmen. De voorrondes worden in nauwe samenwerking met lokale stakeholders georganiseerd. Met de voorrondes willen we naast de promotie van de YBA tevens regionale partijen en netwerken verbinden en ondernemers uit verschillende gebieden met elkaar in contact brengen. Deze kruisbestuiving realiseert waardevolle nieuwe zakelijke relaties en vergroot de mogelijkheid voor startups om in contact te komen met netwerken, kennis en investeringen die noodzakelijk zijn om te groeien.

De prijzenpot staat tijdens de Young Business Award 2016 op. Via de website  kunnen bedrijven met een leeftijd van nul tot vijfjaar oud zichzelf aanmelden. Het hebben van een innovatief- of schaalbaar businessmodel is een pre voor deelname (geen vereiste).

Tijdens elke voorronde pitchen zes bedrijven in zestig seconden hun bedrijf met als doel om één ticket te bemachtigen voor de finale van de Young Business Award 2016. Elke voorronde biedt plaats voor zes deelnemers die strijden voor twee finaleplaatsen. Tijdens de finale van Young Business Award 2016 krijgen in totaal zes finalisten de kans om hun bedrijf te pitchen in het nieuwe Atlas Theater (capaciteit 822 bezoekers) in Emmen.

Voorronde Hoogeveen donderdag 14 april (inloop 18:30)

Voorronde Emmen dinsdag 26 april (inloop 19:00)

Voorronde Assen maandag 9 mei (inloop 19:00)

Finale Young Business Award 2016 dinsdag 14 juni (inloop 19:00)

Emmen. Maak het mee! ondersteunt als partner de stichting Young Business Award! Samen met de Young Business Award zijn wij opzoek naar startende bedrijven van nul tot vijf jaar oud voor deelname aan de Young Business Award 2016. Strijd jij mee op de prijzenpot ter waarde van € 12.500?