Sport minded Emmen is gastgemeente van het Sportgala Drenthe

Het Sportgala Drenthe vindt op 9 maart 2020 plaats in het Atlas Theater in Emmen. De gemeente Emmen is deze editie de gastgemeente.

Foto: Sportgala Drenthe
Foto: Sportgala Drenthe

Traditioneel wordt de beste sportman, sportvrouw, sportploeg en het sporttalent van Drenthe verkozen. Voor het derde opeenvolgende jaar hebben we een publieksprijs. Dit jaar zal deze gaan naar dé trainer/coach van Drenthe. Welke trainer/coach zet zich vol in voor de sport in Drenthe, weet jeugd of senioren te motiveren het beste uit zichzelf te halen, heeft een team gesmeed van individuen of heeft een geweldige prestatie geleverd met het team of de pupil/topsporter. Hij of zij kan genomineerd worden door een filmpje in te sturen van maximaal een minuut. De uiteindelijke winnaar wordt tijdens het Sportgala gekozen door de aanwezigen in de zaal.

Meer informatie

Datum: 9 maart 
Tijd: 19:30 - 22:00
Website: https://www.sportgaladrenthe.nl

HOE NOMINEREN ZE DE TRAINER/COACH?

Iedere trainer/coach heeft zijn eigen verhaal. De genomineerde of achterban van de genomineerde maakt een filmpje van maximaal één minuut waarin dit verhaal en de reden tot nominatie toegelicht wordt. Duidelijk moet worden wat de trainer/coach bijzonder maakt. Originaliteit van het filmpje en de mate waarop de vereniging en leden de nominatie bekendheid geven op social media wegen ook mee. Aanmelden kan door je film voor 1 februari in te sturen (via WeTransfer) naar info@sportgaladrenthe.nl