Smurfen de Musical komt naar het ATLAS Theater! En jij kunt erbij zijn!

Smurfen de Musical is een grootse, internationale productie die over de hele wereld zorgt voor uitverkochte zalen. Nog nooit hebben de Smurfen in Nederland op het toneel gestaan. Deze maand is het dan eindelijk zo ver: voor één maand komt de internationale productie naar Nederland.

De musical is slechts in een aantal theaters te zien. In Drenthe is de show enkel in het ATLAS Theater te bewonderen tijdens de herfstvakantie op vrijdag 26 oktober om 13.30 uur. Er is hard gewerkt aan de Nederlandse versie van deze bijzondere musical voor het hele gezin.

Prijsvraag:

Mail het antwoord op onderstaande vraag vóór 19 oktober naar info@atlastheater.nl en maak kans op twee kaarten voor de voorstelling Smurfen de Musical. De winnaar krijgt persoonlijk bericht dus vergeet niet om je adres en telefoonnummer te vermelden.

Vraag: Hoe heet de kat van Gargamel?


Vrolijk avontuur vol muziek, dans en spanning
Ze zijn klein, blauw van kleur, dragen een witte broek en slappe puntmuts en kunnen door een waterkraan. Wie is er niet opgegroeid met Grote Smurf, Brilsmurf, Moppersmurf, Smurfinnetje, Potige Smurf en al die anderen uit Smurfenland? Nu komen zij met z’n allen – in gezelschap van hun grote kwelgeest Gargamel – naar het ATLAS Theater met ‘Smurfen de Musical’. In dit vrolijke avontuur vol muziek, dans en spanning helpen de Smurfen, Moeder Natuur om een belangrijke gebeurtenis in Smurfenland tot een goed einde te brengen. Gargamel probeert daar een stokje voor te steken en doet er alles aan om de Smurfen te vangen. Als dat maar goed afloopt… On-Nederlands groots, on-Nederlands spectaculair maar wel voor 1 keer oer-Nederlands dichtbij. Wees er snel bij want de kaartverkoop gaat snel!

Zie atlastheater.nl voor meer info en tickets.