Sinterklaas aangekomen in Emmen

Ben jij lief geweest dit jaar? Op zaterdag 17 november kwamen Sinterklaas samen met zijn Pieten weer in Nederland. Ook is hij verschillende keren te zien in Emmen! Lees hier waar jij je verlanglijstje aan hem kunt geven.

Sinterklaasintocht

De intocht van de Sint door Emmen Centrum was dit jaar op 18 november. Het thema van dit jaar is liefde. En lieten er toevallig 2 dolverliefde Pieten zich onder het gevolg van Sinterklaas bevinden. De intochten in de wijken Rietlanden, Bargeres en Emmerhout volgen een weekje later, op zondag 25 november

Sinterklaashuis

Sinterklaas zou het heel leuk vinden als je hem komt bezoeken in zijn huis. Het Sinterklaashuis zal dit jaar worden gevestigd in de Drommedaar. De ontvangst ruimte is het voormalige Afrikahuis, direct na de ingang van het Mensenpark. Vanuit hier ga je weer onder begeleiding van veel Zwarte Pieten het huis door om allerlei leuke dingen te doen. Het huis is vanaf 19 november t/m 3 december elke woensdag, zaterdag en zondag geopend van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Winkelen met Pieten

Zondag 26 november is er weer een koopzondag met allemaal rondlopende Zwarte Pieten. De winkels gaan open van 13:00 uur tot 17:00 uur. En misschien kom je Sinterklaas ook nog wel tegen.

Kijk op www.emmenmaakhetmee.nl/sinterklaas voor alle activiteiten rondom Sinterklaas in Emmen.

Sinterklaas en het mysterie van de verdwenen namen

Sinterklaas komt met zijn Pieten ook op de bühne te staan. Op mysterieuze wijze zijn alle namen door een klein heksje uit het boek van Sinterklaas getoverd. Sinterklaas weet nog van niks. Lukt het slaappiet om de namen terug te dromen? Of lukt het hokus-pokus-piet? Gelukkig krijgen de pieten hulp uit alle hoeken, zodat Sinterklaas nergens achter hoeft te komen. Samen met de leukste pietenclub van Sinterklaas belooft dit een voorstelling vol dans en muziek met als slotstuk de komst van Sinterklaas. Zondag 26 november zal de voorstelling om 13:00 uur beginnen. Wil jij hier bij zijn? Koop je kaartjes voor de voorstelling hier of doe mee aan onze WINACTIE!