Schoolkinderen Montessori Emmen tekenen voor de Vrede.

Montessori Emmen
Montessori Emmen

Lions club Emmen organiseert ook dit jaar een tekenwedstrijd met als thema “De reis van de Vrede”. Deze tekenwedstrijd wordt sinds 1988 georganiseerd door de wereldwijde Lions International organisatie. Er wordt aan de kinderen over de hele wereld gevraagd om een poster te schilderen e/o te tekenen met als thema “Vrede”. 14 kinderen van de Montessori school in Emmen uit groep 7 & 8 doen mee aan deze competitie en zijn al druk aan het schilderen/ tekenen. De uiteindelijke hoofdprijs (wereldwijd) is een reis naar de Verenigde Naties in New York. (onder begeleiding van ouders/ verzorgers)

Prijsuitreiking

Op 16 oktober is de prijsuitreiking op de school aan de A.L. Lesturgeonstraat in Emmen. Onder deskundige leiding van Burgemeester Eric van Oosterhout worden dan de 3 prijswinnaars bekend gemaakt die daarna doorstromen naar het district Noord Nederland.

De winnaars van de Montessori school worden verrast met mooie prijzen, waaronder een bezoek aan FC Emmen of cadeaubonnen.

Woensdag 16 oktober zullen de prijzen ’s avonds op de school in aanwezigheid van de ouders/ verzorgers om 19.30 uur worden uitgereikt.