Proeflessen theater bij Loods13

Ben je nieuwsgierig of toneelspelen iets voor je is? Heb je altijd al eens willen spelen maar wil je eerst weten wat een toneelles precies inhoudt? Kom volgende week naar Loods13 voor een proefles theater. De theaterschool geeft les aan kinderen, jongeren en volwassenen in Emmen.

Proeflessen

Van maandag 9 tot en met donderdag 12 september 2019 zijn er GRATIS proeflessen voor iedereen die eerst wil ervaren wat een toneelles bij Loods13 inhoudt.  Op de website van Loods13 (loods13.nl) staan de exacte tijden. Opgeven voor een proefles doe je door een mail te sturen naar info@loods13.nl. De proeflessen worden gegeven in het theater van Loods13 aan de Minister Kanstraat 16 (Rensenpark) in Emmen.

Participatiewebshop gemeente Emmen

De participatiewebshop van de gemeente Emmen maakt het mogelijk dat mensen met een laag inkomen toch volop mee kunnen doen met activiteiten in de gemeente. Toneellessen volgen bij Loods13 is een van deze activiteiten. Via participatiewebshop.emmen.nl kun je zien wat er allemaal wordt aangeboden via de webshop, hoe de webshop werkt en of je in aanmerking komt.