Prairiehondje op avontuur in Emmen

Foto: Diana Sijbring
Foto: Diana Sijbring

"Emmen. Maak het mee!", zal het prairiehondje uit WILDLANDS Adventure Zoo Emmen wel gedacht hebben. En waar begin je dan? Net als andere toeristen begon het prairiehondje bij Tourist Info Emmen. Medewerkers van Tourist Info Emmen kregen woensdag rond de middag onverwacht bezoek van een avontuurlijke beestje dat graag meer van Emmen wilde zien. „Dit is wel de meest bijzondere toerist ooit hier bij ons!”, laat Diana Sijbring van Tourist Info Emmen weten.

De deuren van de winkel zijn direct op slot gegaan en WILDLANDS werd direct gebeld. Voorbijgangers kregen door wat er zich in de winkel afspeelde en bleven maar al te graag hangen om een kijkje te nemen.

Inmiddels is het beestje weer herenigd met de andere dieren in het avonturenpark. De kans dat je een prairiehond in Emmen tegen komt is groot, omdat de prairiehondjes een groot gedeelte vrij rond kunnen lopen. Ben jij nou net als dit prairiehondje nieuwsgierig naar Emmen of het geen wat Emmen te bieden heeft? Breng dan een bezoek aan WILDLANDS en Emmen!