Pas afgestudeerde Emmenaren aan het werk

Woensdag 25 november maken in 2014 of 2015 afgestudeerde HBO/WO studenten uit Emmen kans op een baan in de regio. De Jens Vesting van FC Emmen is dan het toneel voor de eerste editie van Match Day, een evenement dat pas afgestudeerde hoog opgeleide talenten koppelt aan startersvacatures.

Baan in de regio
Match Day helpt de pasafgestudeerden bij het vinden van een baan op korte reisafstand. Hierdoor is verhuizen naar een andere regio voor werk niet noodzakelijk. Op dit moment hebben voornamelijk talenten van Stenden hogeschool met een afgeronde technische of economische opleiding zich aangemeld. Maar Match Day is ook bedoeld voor inwoners van de gemeente Emmen met een diploma uit 2014 of 2015 van een andere hogeschool of universiteit.

Kans voor bedrijven
Het aanbod van  geschikt personeel is voor veel bedrijven de belangrijkste reden om zich ergens te vestigen en om er gevestigd te blijven. Match Day geeft bedrijven de kans in één middag alle hoog opgeleide talenten te ontmoeten die interesse hebben om voor het bedrijf te gaan werken. Op dit moment zijn er 20 startersvacatures door bedrijven in en om Emmen aangemeld voor de eerste editie van Match Day.

Samenwerken
Stenden hogeschool, marketing regio Emmen, FC Emmen, VPB-Emmen, gemeente Emmen en Plato uit Hoogeveen werken samen om de match tussen het aanbod van startersvacatures en de vraag naar startersfuncties te realiseren. De partijen hebben de intentie van Match Day een jaarlijks terugkerend evenement te maken.

Aanmelden studenten / afgestudeerden

Maak een profiel aan via deze link en vergeet niet om een vinkje te zetten bij 'Ik meld mij aan voor de Match Day op 25 november.'

Aanmelden bedrijven

Heb jij een interessante vacature voor een starter? Stuur de vacature o.v.v. Match Day naar info@emmenmaakhetmee.nl.